• 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.

📌 ALTIN ÖĞÜT : Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı güttüğünü unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan kriptokulis.com sorumluluk kabul etmez.

İnternetten Para Kazanma Yöntemleri 2025: Herkes İçin Kolay ve Eğlenceli Fırsatlar Burada!

Web sitesi
senatortr.blogspot.com
Basit anketler ile anket başına 15 TL kazanabilirsiniz.
Siteden ilk ödememi alınca konu açmak istedim uygulamanın/sitenin adı Cevapla Kazan. Size ilk olarak kişilik anketi veriyor onu tamamladıktan sonra her gün veya 2-3 günde bir anket alıyorsunuz.

Bu anketler genelde markaların bir ürünü piyasaya sunmadan önce tasarım hakkında görüşlerinizi almak için yolladığı anketler. Sallamadan dikkatli okuyup yaparsanız resimde gördüğünüz gibi ödeme hesabınıza ekleniyor.

Peki parayı nasıl çekiyoruz derseniz 3 yol var ;

Anketlerden minimum 20TL Kazandıktan sonra istediğiniz miktarda bu yollardan parayı hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Ben şahsen tavsiye ederim çok vaktinizi almıyor ortalama 10-15 anketi başarıyla tamamlarsanız ve anket başına 6TL aldığınızı varsayalım ortalama 60-80 TL cebinize girer

Ödeme talepleriniz bu şekilde görünüyor (2-3 Gün sürüyor gelmesi)

Kayıt olmak isterseniz hem web sitesi hem IOS/Android uygulaması var.

Bonus Anket İçin Bu Linkten Kayıt Sağlayabilirsiniz : https://www.cevaplakazan.com/ref/D9G8AYM8Y

En beğenilen konular

Forum istatistikleri

Konular
4,233
Kullanıcılar
5,293
Son üye
diamondexch1