• 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.

📌 ALTIN ÖĞÜT : Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı güttüğünü unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan kriptokulis.com sorumluluk kabul etmez.

Selcoin

Selcoin olarak bilinen Selçuk Ergin, 2011 yılından itibaren finans dünyasında aktif olarak çalışmalar yürütmektedir. İlk olarak geleneksel piyasalarda başlayan bu yolculuk, 2014 yılında kripto paralar ve blockchain teknolojisiyle derinleşmiştir. Selcoin, kripto para dünyasında yaptığı araştırmalar ve sunduğu değerli içeriklerle kısa sürede geniş bir kitleye ulaşmıştır. 2017 yılında kaleme aldığı "Altın Kapının Anahtarı Bitcoin" adlı kitabı, blockchain teknolojisi ve kripto paralara dair gelecek öngörülerini içeren, yatırımcılar için önemli bir rehber olmuştur. Bu eser, aynı zamanda Türkiye'de kriptopara ile ödeme yapılarak alınan ilk kitap olarak bir ilke imza atmıştır.

Ad Soyad: Selçuk Ergin
Tanınmış Adı: Selcoin
Meslek: Economist/Investor
Kitabı: Altın Kapının Anahtarı Bitcoin
Eğitimi: Kimya, İşletme, Bankacılık & Finans

YouTube: youtube.com/selcoin
X (Twitter): x.com/selcoin
Telegram: t.me/selcoin
Instagram: instagram.com/selcoin

Selcoin, yalnızca yazdığı eserlerle değil, aynı zamanda hazırladığı eğitim videoları ve seminerlerle de dikkat çekmektedir. Temel seviyedeki yatırımcıları hedef alan bu içerikler, kripto para dünyasına giriş yapmak isteyen bireyler için yol gösterici niteliktedir. Eğitim içeriklerinde blockchain teknolojisi, kripto para stratejileri ve finansal okuryazarlık gibi konulara odaklanan Selcoin, karmaşık finansal kavramları herkesin anlayabileceği bir şekilde sadeleştirerek anlatmaktadır.

Eğitim hayatında da oldukça donanımlı bir geçmişe sahip olan Selcoin, Trakya Üniversitesi'nde Kimya, Anadolu Üniversitesi'nde İşletme ve Beykent Üniversitesi'nde Bankacılık & Finans alanlarında eğitim almıştır. Bu çok yönlü akademik altyapı, finansal analizlerine ve stratejilerine büyük katkı sağlamaktadır.

Sosyal medya platformlarında da oldukça aktif olan Selcoin, YouTube, Twitter, Telegram ve Instagram gibi kanallarda ekonomi, kripto para piyasaları ve yatırım stratejileri hakkında düzenli olarak içerik paylaşmaktadır. Özellikle YouTube'da yaptığı haftalık analiz yayınları, kripto para dünyasındaki fırsat ve riskleri değerlendiren önemli içerikler sunmaktadır. Selcoin, yalnızca kripto para piyasasına değil, altın, gümüş, borsa ve gayrimenkul gibi diğer yatırım araçlarına dair yorumlarıyla da geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Selcoin Hayatı
Selcoin, 2011 yılında geleneksel piyasalarda başladığı yatırım yolculuğunu, 2014 yılından itibaren kripto para piyasalarına yönlendirmiştir. Finans dünyasında kazandığı tecrübelerle, yalnızca bir yatırımcı değil, aynı zamanda bir mentor ve rehber olarak tanınmıştır.

Selcoin Eğitimi
Trakya Üniversitesi'nde Kimya, Anadolu Üniversitesi'nde İşletme ve Beykent Üniversitesi'nde Bankacılık & Finans alanlarında eğitim almıştır. Bu akademik altyapı, Selcoin'in finans dünyasında çok yönlü bir bakış açısına sahip olmasına olanak tanımıştır.

Selcoin Kitabı
"Altın Kapının Anahtarı Bitcoin" adlı kitabı, blockchain teknolojisi ve kripto para piyasalarındaki gelecek trendlerini ele almaktadır. Bu eser, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar için rehber niteliğindedir.

Selcoin Eğitim İçerikleri
Selcoin, kripto para ve blockchain teknolojisi üzerine hazırladığı eğitim içerikleri ile temel seviyedeki yatırımcılara rehberlik etmektedir. Videolarında finans dünyasındaki karmaşıklığı sadeleştirerek yatırımcıları bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

Selcoin Sosyal Medya Etkinliği
Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine hitap eden Selcoin, özellikle YouTube ve Twitter platformlarında yaptığı içeriklerle öne çıkmaktadır. Paylaştığı analizler, ekonomik yorumlar ve piyasa değerlendirmeleri, yatırımcılar için vazgeçilmez bir bilgi kaynağıdır.

En beğenilen konular

Forum istatistikleri

Konular
4,263
Kullanıcılar
5,403
Son üye
Amritawalia