Öncelikle şunu unutmayın kendiniz indirip kullanmaya başlarsanız emin olun herhangi bir kazanç elde edemezsiniz ben 8 ay beklerim derseniz orası başka tabi
Peki Nasıl İşleyecek?
* Öncelik olarak gruba katılmak isteyen CrytoTab Kullanmak isteyen Arkadaşlar (Form) linkteki formu doldurarak gönder demeleri yeterlidir.
* Gelen Maillerdeki Arkadaşların mailine (ilk 5 kişiye) göndereceğim linkten CrytoTab'i indirip Kullanmaya başlayacaklar.
* Kullanmaya Başlayan Arkadaşlara Göndereceğim mail adresime kendi referans kodunu gönderen arkadaşların kodları gelen formlara dağıtılacak.
* Her Kullanıcıya 5 kişi düşecek şekilde gruplar oluşturulacak sürekli alt gruplar olacağı için kazancımız daha fazla olacak
Aklına yatan arkadaşlar formu doldurup gönderebilir. benim burdan şahsi bir kazancım yok arkadaşlar hep beraber kazanalım diyerek taşın altına elimi attım. uzun uzun yazmış olabilirim ancak sadece 10 dakikalık bir işlem sonucunda sizlerde kazanabileceksiniz. aklında sorusu olan arkadaşlar varsa yorum alanında sorabilirler
Son düzenleme: