Bugün sizlere 5 adet kripto kazımı yapan ücretsiz ve yatırımsız siteleri göstereceğim, Ben daha çekim yapmadım sizler denemek isterseniz linklerini alt bölümde paylaşacağım. Referans linkimide bırakıyorum onunla kayıt olanlara sonsuz teşekkürler.
[Tron]
Kayıt sonrasında ilk başta 5000 GH/s gücünde kazım yapmaya başlıyorsunuz. incelemeniz için üye olmak için linkleri alta bırakıyorum.
Refli Kayıt Olmak
Refsiz Kayıt Olmak
[Doge]
Kayıt sonrasında ilk başta 5000 GH/s gücünde kazım yapmaya başlıyorsunuz. incelemeniz için üye olmak için linkleri alta bırakıyorum.
Refli Kayıt Olmak
Refsiz Kayıt Olmak
[USDT]
Refli Kayıt Olmak
Refsiz Kayıt Olmak
[LİTE COİN]
Refli Kayıt Olmak
Refsiz Kayıt Olmak
[BTC]
Kayıt sonrasında ilk başta 1000 GH/s gücünde kazım yapmaya başlıyorsunuz. incelemeniz için üye olmak için linkleri alta bırakıyorum.
Refli Kayıt Olmak
Refsiz Kayıt Olmak
Arkadaşlar bunları inceleyebilirsiniz, ancak yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. bu gibi siteler çoğunlukla patlayabiliyor, hiç belli olmaz, İyi forumlar dilerim.