Merhaba Arkadaşlar
Yatırım veya KYC yapmanıza gerek YOK
ŞARTLAR
1. Binance Global Hesabınız olması şart….
Çünkü elde edeceğiniz 10 $ sadece oraya gönderiliyor.
2. Yeni Üyeliğe 6 $
3. Referans Başına 2 $
4. Minumum Çekim 10 $
Benim Referans Linkim : https://www.18sum.com/reg/#/regUser?inviteCode=711449
ÖZEL DURUMLAR
1. Referans Linkten üye olduktan sonra bir yetkili ile Telegram üzerinden görüşeceksiniz
2. Yetkili sizden üyelik ID nizin olduğu bölümün ekran görüntüsünü isteyecek
3. Binance hesabınızın ekran görüntüsünü isteyecek
4. Binanceden TRC20 ALICI adresinizi alıp göndermenizi isteyecek
5. Ve Telegram genel gurubuna ekleneceksiniz ve hesabınıza 6 $ bakiye yüklenecek
DİĞER ÖZEL DURUMLAR
1. İsterseniz 2 kişi bulup referans yaparak hesabınızı 10 $ yapar parayı Binance hesabınıza çekersiniz
2. Ya da her gün 14:00 - 18:30 - 22:00 tahmin yarışmasına katılarak hesap bakiyenizi yükseltirsiniz
3. Gurupta yöneticiler gayet kibar ve bilgi verici Türkçe başka bir dile gerek yok
Ben şu ana kadar 10 $ çekim yaptım yoğunluğa göre 10 dk ile 45 dk arasında geliyor
İsteyen arkadaşlara ekran görüntüsü atabilirim çekim talebim ve binanceye geldiği şeklini herkes faydalansın.
Ayrıca sorusu olan olursa yazın cevaplayayım…
Yatırım veya KYC yapmanıza gerek YOK
ŞARTLAR
1. Binance Global Hesabınız olması şart….
Çünkü elde edeceğiniz 10 $ sadece oraya gönderiliyor.
2. Yeni Üyeliğe 6 $
3. Referans Başına 2 $
4. Minumum Çekim 10 $
Benim Referans Linkim : https://www.18sum.com/reg/#/regUser?inviteCode=711449
ÖZEL DURUMLAR
1. Referans Linkten üye olduktan sonra bir yetkili ile Telegram üzerinden görüşeceksiniz
2. Yetkili sizden üyelik ID nizin olduğu bölümün ekran görüntüsünü isteyecek
3. Binance hesabınızın ekran görüntüsünü isteyecek
4. Binanceden TRC20 ALICI adresinizi alıp göndermenizi isteyecek
5. Ve Telegram genel gurubuna ekleneceksiniz ve hesabınıza 6 $ bakiye yüklenecek
DİĞER ÖZEL DURUMLAR
1. İsterseniz 2 kişi bulup referans yaparak hesabınızı 10 $ yapar parayı Binance hesabınıza çekersiniz
2. Ya da her gün 14:00 - 18:30 - 22:00 tahmin yarışmasına katılarak hesap bakiyenizi yükseltirsiniz
3. Gurupta yöneticiler gayet kibar ve bilgi verici Türkçe başka bir dile gerek yok
Ben şu ana kadar 10 $ çekim yaptım yoğunluğa göre 10 dk ile 45 dk arasında geliyor
İsteyen arkadaşlara ekran görüntüsü atabilirim çekim talebim ve binanceye geldiği şeklini herkes faydalansın.
Ayrıca sorusu olan olursa yazın cevaplayayım…
Ekli dosyalar
-
15.7 KB Görüntüleme: 12
-
18.6 KB Görüntüleme: 9